Apple készlükéken is pöröghet majd az Assassin’s Creed Mirage

0
20

A Mirage az első olyan játék, amely mobilos adaptációt kapott. A játékot egyébként az iPhone 15 bemutatóján jelentették be tavaly szeptemberben, a megjelenési időpont akkor még jövő év eleje volt. Ez nem igazán jött össze, bár a Keynote során említett többi játék, köztük a Resident Evil Village, a Resident Evil 4 Remake és a Death Stranding Director’s Cut mind a tervek szerint futott be az okostelefonos platformra.

Az Assassin’s Creed Mirage játszható lesz iPhone 15 Pro és 15 Pro Max készülékeken, illetve minden olyan iPad-en, amiben M1 vagy újabb lapkakészlet van. Arról egyelőre nincs szó, hogy a játék az M szériás Maceken is futna, de egyáltalán nem valószínűtlen ez az eshetőség sem.

Lehetőség van előrendelni a játékot az App Store-ban, így amikor az június 6-án elérhetővé válik, automatikusan le fog töltődni. A Mirage amúgy ingyenesen letölthető, és ezután lesz lehetőségünk arra, hogy az alkalmazáson belüli vásárlásokkal teljes mértékben feloldjuk azt. Egyébként az App Store jelenleg egy június 10-ei startot mutat, így most nem tudni, hogy az Apple vagy az Ubisoft adott meg téves dátumot.

techkalauz.hu – az online techmagazin