Átvariálhatod majd a PS5-öd színét!

0
975

A japánok bővítik a nem kifejezetten széles színválasztékot, és rögtön három további opciót is bedobnak a kalapba. A vadonatúj “Deep Earth Collection” kollekció a héten tartott State of Play esemény apropóján mutatkozott be, egy piros (Volcanic Red), egy kék (Cobalt Blue) és egy ezüst (Sterling Silver) burkolattal lepve meg a közönséget. Természetesen a hozzájuk passzoló DualSense 5 kontrollerekkel együtt érkeznek hozzánk.

Bizonyos országokban (utána néztem, sajnos mi nem vagyunk köztük) október 4-től akár elő is lehet rendelni a konzolfedeleket, de hogy ne legyen egyszerű a dolgunk, nem egy időben fognak megjelenni. A piros és a kék burkolatokat/kontrollereket november 3-tól szállítja a Sony, az ezüstszín viszont csak január 26-án debütál. A fedelek adóval együtt 60 eurós áron futnak be, míg a vezérlőkért 75 eurót kér a gyártó.

A Sony ugyanakkor figyelmeztet, hogy az árak és a megjelenési dátumok régiónként eltérhetnek, így könnyen lehet, hogy nálunk kissé másképp alakul majd a menetrend. A kiegészítők egy videós kedvcsinálót is kaptak, ha esetleg unnád a PS5-öd külsejét, less rá.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét