Az Apple közvetlen az iPhone 12 gyártása előtt vetette el a 120 Hz-es kijelzőt

0
134

Mára biztos, hogy a nemsokára érkező újgenerációs iPhone-okban nem a 120 Hz-es ProMotion kijelző kap helyet. Egész évben jöttek a szivárgások és pletykák róla. Hol igen, hol nem volt 120 Hz, de mostanra 100%, hogy nem lesz.  

Az Apple nem kockáztat, 2020 nagy telefon kijelző technológiai ugrását nem lépi meg. Idén (és néhány esetben már tavaly is) sok telefon magasabb képfrissítéssel jelent meg, amely nem kis lépés. Aki monitorfronton váltott 60 Hz-ről magasabbra, az nagyon jól tudja mennyit hozzátesz a felhasználói élményhez a magasabb képfrissítés. 

A döntésnek több oka is lehet. Egyrészt, a 120 Hz-es telefonkijelző technológia gyerekcipőben jár, és az Apple nem az a cég, aki szereti a véletlenre bízni a dolgokat. Csak a tökéletesre tesztelt techonlógiákat alkalmazzák termékeikben. Ennek persze hátulütője az, hogy az innováció náluk később érkezik.  

Hirdetés

Másik oka pedig az, hogy ekkora mennyiségben az Apple beszállítói lehet nem tudták volna olyan csúcsminőségben szállítani a 120 Hz-es kijelzőket, amilyenben az Apple szerette volna.  

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét