Az iPhone 15 Ultra és az iPhone 15 Pro jelentősen gyorsabb USB-C portot kaphat, mint az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus

0
864

Ming-Chi Kuo – neves iparági elemző – szerint az iPhone 15 termékcsalád USB-C portjai eltérőek lesznek. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Ultra USB 3.2/Thunderbolt 3.0 sebességgel fog hasítani, míg az „alap” 15 és 15 Plus csak az USB 2.0 szintjén lesz.

Leszögezem írásom elején, hogy még oly’ távoli dolgokról van szó, amik még addig bárhogyan változhatnak, most csupán az iparági híreket közlöm olvasóinkkal, hogy hogy is állunk épp most.

A kezdeti pletykák azt sugallták, hogy csak az Apple csúcskategóriás iPhone 15 Ultra-ja (más néven iPhone 15 Pro Max) kapna USB-C portot, erre a későbbi jelentések rácáfoltak és azt mondták, a teljes 15-ös széria ilyen csatlakozóval lesz felszerelve – illetve az is felröppent, hogy lassan áttérnek csatlakozó nélküli kialakításra.

A csúcskategóriás iPhone 15 Pro és iPhone 15 Ultra USB Type-C portja állítólag az USB 3.2 (20 Gbps) és a Thunderbolt 3 (40 Gbps) tudása között lehet valahol, míg az alap iPhone 15 és 15 Plus az USB 2.0-ra (480 Mb/s) fog támaszkodni.

A fenti szivárgás teljesen egyértelművé teszi, hogy az Apple nagyobb éket akar verni Pro és nem Pro iPhone-jai közé.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét