Az új Toshiba tévékészülékek széles körben elérhetővé teszik a 3D televíziózást és az otthoni hálózatok integrációját

0
207

Sajtóközlemény: 2011. szeptember 27., Budapest – A Toshiba Europe GmbH két új tévékészülék-családot mutatott be. Az RL838 és a TL838 / 868 sorozatszámú, kedvező áron elérhető eszközök a televíziós üzletág fő tendenciáihoz alkalmazkodnak, beleértve az otthoni hálózatok integrációját, a webes hozzáférést és 3D megjelenítést. A Toshiba valamennyi RL és TL sorozatú új készüléke magában foglalja a SMART-TV funkciót, amely multimédiás tartalmakhoz nyújt hozzáférést a weben. Emellett a TL sorozat aktív záras 3D technológiát biztosít a tartalmak csúcsminőségű, háromdimenziós megjelenítéséhez. Az RL838, valamint a TL838 / 868 sorozatú tévékészülékek többféle képátlóval is kaphatók majd, és Európában 2011 szeptemberétől már elérhetőek.

SMART-TV – webes hozzáférés a legjobb otthoni képernyőn

Hirdetés

Az új RL838 és TL838 / 868 sorozatú tévékészülékek tartalmazzák a SMART-TV szolgáltatások használatához szükséges valamennyi eszközt: csatolófelületek széles választékát – például USB, HDMI® és LAN –, továbbá lehetővé teszik a vezeték nélküli kapcsolatot a választható WLAN USB eszköz használatával. A DLNA®-tanúsítvány garantálja a szabványt támogató más eszközökkel való együttműködést, emellett a HbbTV® (Hybrid broadcast broadband TV, azaz hibrid tévé) szolgáltatásai is elérhetőek a készülékekben. A HbbTV® egy nyílt platform, amely a sugárzott és a szélessávú tévészolgáltatások zökkenőmentes kombinálását teszi lehetővé, például megjeleníti a tévéprogramokkal vagy az internetre feltöltött adásokkal kapcsolatos egyéb információkat az adás során. A hibrid szolgáltatások kiegészítéseként az RL838 valamint a TL838 / 868 modellek értéknövelt szolgáltatásokhoz és különféle tartalmakhoz biztosítanak egyszerű hozzáférést a Toshiba Places portálon keresztül.

Minőségi tartalmak és szolgáltatások elérése a Toshiba Places portálon

A Toshiba Places segítségével a felhasználók közvetlenül a tévékészülékeken keresztül nézhetnek és oszthatnak meg webalapú tartalmakat, amelyeket egy megbízható szolgáltató közvetít. A Video Place szolgáltatással on-demand videoszolgáltatások érhetők el előfizetéssel vagy megtekintett tartalmankénti fizetéssel (pay-per-view). A News Place számos hírszolgáltatáshoz, míg a Music Place különféle zenekatalógusokhoz és internetes rádiószolgáltatásokhoz nyújt hozzáférést. Végül, de nem utolsósorban a Social Place szolgáltatás segítségével a felhasználók videókat és fényképeket tölthetnek fel webes platformokra, és egyszerűen megoszthatják azokat barátaikkal és családtagjaikkal világszerte. A szolgáltatás emellett hozzáférést biztosít a Facebook™ közösségi oldalhoz, így a felhasználó kapcsolatban maradhat ismerőseivel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét