Az Xbox Game Pass és az Xbox Series X árai világszerte emelkedtek

0
322

Az Xbox Series X mostantól annyiba kerül, mint a PlayStation 5 – a legtöbb piacon. Az Xbox Game Pass Ultimate és annak console-only verziója is drágább lesz. A PC Game Pass viszont ugyanannyiba fog kerülni, mint korábban.

A Microsoft legutóbbi Xbox bemutatója tele volt izgalmas játékokkal, amelyek közül sok játszható lesz az Xbox Game Pass-szel is, már egyből az induláskor. A show sztárja azonban a Starfield, a Bethesda legújabb RPG-franchise-ja volt. De térjünk a lényegre: Az Xbox Series X és Xbox Game Pass hamarosan világszerte drágább lesz.

Szerencsére az Egyesült Államokban, Japánban, Chilében, Brazíliában és Kolumbiában élő játékosok immunisak lesznek az Xbox Series X áremelésére – azaz ezen piacokon nem emeli az ára a Microsoft. Hivatalosan a konzol mostmár 549,99 euróba fog kerülni az EU-ban, ami 50 eurós emelkedést jelent.

Másrészt az Xbox Game Pass áremelkedése globális. Az Egyesült Államokban a Game Pass Ultimate előfizetés most 16,99 USD-ba kerül (14,99 USD volt korábban). A PC Game Pass viszont még a globális emelésre is immunis, így ára maradni fog. Az új árak augusztus 13-án lépnek életbe.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét