Beigazolódtak a pletykák az Asus Zenfone 11 Ultra-ról

0
46

Lehetett már hallani ezt-azt a Zenfone 11 Ultra alkatrészeiről, most pedig a Geekbench-ről érkezett megerősítés, hogy nem lőttek mellé az informátorok. Az eszköz a Qualcomm új Snapdragon 8 Gen 3 processzorával lesz felszerelve. Emellett 16 GB RAM-ot kap, bár lehetséges, hogy a megjelenéskor más változatok is elérhetőek lesznek.

Ezek a paraméterek a jelenlegi zászlóshajó piacon elég általánosnak számítanak, úgyhogy várjuk, hogy az Asus milyen plusz tudással kívánja felruházni a telefont, ami kiemeli a mezőnyből. A többi specifikációja közé tartozik a hármas kameraösszeállítás, amely 50 megapixeles fő (Sony IMX890 szenzor), 13 megapixeles ultraszéles és 32 megapixeles teleobjektív kamerából áll.

A korábbi hírek szerint a Zenfone 11 Ultra egy masszív, 5500 mAh-s akkumulátort fog kapni, 65 W-os vezetékes HyperCharge és 15 W-os vezeték nélküli töltés támogatással. Emellett a felhasználók a jelenlegi tudás szerint 6,78 hüvelykes FHD+ AMOLED kijelzőn pörgethetik a TikTokot, 120 Hz-es frissítési frekvenciával. A gyártó egyelőre nem mondott semmit egy esetleges bemutatóról, de van rá esély, hogy az ebben a hónapban lévő MWC 2024-en tárja a közönség elé a készüléket.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét