Ezeket a termékeket érdemes megvásárolni a Black Friday napján!

0
386

A Black Friday a karácsonyi bevásárlási időszak kezdetét jelenti, és jellemzően november utolsó péntekjére esik. Ilyenkor rengeteg akciós terméket lehet elkapni, nem véletlen, hogy mindenki árgus szemmel nézi az árleszállításokat és elsőként szeretne lecsapni a kedvezményes termékekre. De milyen termékekre? Mert a több száz dolog között nehéz kiigazodni, nehéz listát állítani. Mi most segítünk, összegyűjtöttünk jó néhány olyan akciót a Laptopszalon kínálatából, amelyek miatt tényleg várni lehet november 24-ét, vagyis most pénteket.

Samsung Galaxy Note8

A legújabb telefonokkal nem csupán jó érzés szaladgálni az utcán, hanem igazából több eszközt is képesek már kiváltani. A Samsung csúcsmodellje egyszerre szolgál GPS navigációként és kameraként. A mi tesztünkből is kiderül, hogy bátran lehet már fotózni a telefonnal, hiszen a dupla hátlapi, optikai képstabilizátorral ellátott fényképezővel már-már kompakt gépeket megszégyenítő alkotásokat lehet készíteni, és akkor még nem beszéltünk a digitális S-Pen tollról, ami számtalan plusz funkcióval ruházza fel a fantasztikus kijelzővel és arcfelismerővel rendelkező készüléket.

Lenovo Ideapad 520-IKB

Nehéz manapság olyan laptopot találni, ami hordozható, mégis erős és lényegében mindenre használható. A Lenovo laptopja viszont képes stabilitást hozni a dolgos mindennapokba, a techkalauzos tesztünkben minden fontos képességére kitértünk. Az IdeaPad 520 kiváló minőségű képernyővel rendelkezik, mindemellett pedig hardveresen is felveszi a versenyt az igényekkel, akár egy dokumentumot szeretnénk megszerkeszteni, akár valamilyen játékot próbálnánk ki.

DJI Mavic Pro drón

A drónröptetés izgalmas, érdekes, de mindenképpen komoly tudást igénylő dolog, nem véletlen, hogy különféle drónpilóta képzéseket lehet már elvégezni. Viszont megéri. Olyan felvételek készíthetőek ugyanis a levegőből, amiket eddig csak filmekben láthattunk. A technológia fejlődésével azonban már szinte karnyújtásnyira kerültek az ilyen eszközök, amelyek közül a jobbak bár nem olcsók, nem csak azoknak ajánlhatók, akik profi videókat szeretnének készíteni. A Mavic Pro már-már tényleg a profi kategóriát súrolja, elég csak ezt a hivatalos videót megnézni róla.

Super Nintendo Classic Mini

Egyáltalán nem véletlen, hogy még ma is csomó kávézóban lehet találni Nintendo konzolokat. A japán vállalat ugyanis megreformálta anno a piacot, a vízvezetékszerelőnek készülő Super Mario pedig olyan karriert futott be, ami még talán a fejlesztők sem számítottak. A NES, majd a SNES is elképesztő sikereket ért el, nem véletlen, hogy a Nintendo újra kiadta ezeket, csak immár kisebb, hordozható formában, ráadásul a legjobb játékokkal a fedélzetén, amiknek listáját bármikor szabadon lehet bővíteni. Az egyik legjobb karácsonyi ajándék. Szerintünk.

Kingston DTM30 USB 3.0 32 GB pendrive

Sokszor adódik olyan helyzet, amikor az ember csak pár dokumentumot, prezentációt, vagy egy-egy videót szeretne magával vinni, elmenteni, ám a külső adathordozók javarésze még mindig nagyon sérülékeny, ráadásul méretben nem mindig férnek el egy farzsebben. A pendrive-ok viszont igencsak hasznos kis eszközök, aprók, kvázi kulcstartóra is felférnek és ellenállóak. A Kingston megoldása azért hasznos, mert USB 3.0-s csatlakozóval rendelkezik, így egy hasonló képességű eszközhöz kapcsolva több tíz MB/s-os sebességgel másolhatjuk át az adatokat.

Acer Swift 1

Az elektronikai eszközök egyáltalán nem filléres dolgok, pláne, ha a laptopokról van szó. Az Acer viszont gondolt a szűkebb pénztárcával rendelkező felhasználókra, akiknek nem az a fontos, hogy a legerősebb hardver álljon rendelkezésükre, hanem hogy egy mindennapok során jól használható gépet kapjanak. A Swift 1 tökéletesen alkalmas Office dokumentumok kezelésére, filmnézésére, internetezésre, mindemellett pedig sokáig bírja egy feltöltéssel.

 Sony PlayStation 4 Slim (1 TB)

A téli hónapokban kevesebb a programlehetőség, ha nem síelős, mozizós vagy kávézós napot tart az ember, akkor többnyire az otthon melegében a legjobb lenni. Ilyenkor pedig jó érzés kikapcsolódni, leülni a családdal és játszani valamit. A PlayStation 4 a legújabb generációs Sony konzol, aminek Slim változata még a szűkebb polcokon is elfér. A Laptopszalonnál most Gran Turismo Sport, valamint FIFA 18 változatban is megvásárolható a konzol, utóbbihoz ráadásul két darab kontroller is jár, hogy már az első kicsomagolás után lehessen lőni egymásnak a gólokat.

Apple iPhone SE 32 GB

A mai okostelefonok tényleg hatalmas tepsik, az ugyanis a trend, hogy minél nagyobb a kijelző, annál jobb egy készülék. Igen ám, de nem mindenki rendelkezik olyan hosszú ujjakkal és akkora tenyérrel, hogy kényelmesen tudja egy kézzel kezelni ezeket a mobilokat. Nagyon kevés olyan eszköz maradt, amely kompakt mérettel rendelkezik, mégis erős hardvert kínál. Az iPhone SE viszont pont ezeknek a modelleknek az egyik vezető szereplője, apró, kényelmesen kezelhető, emellett gyors és még a kamerája is nagyon jó felvételeket készít.

Samsonite irodai 15,6″-es notebook táska

Az egy dolog, hogy valaki vásárol egy laptopot, ám arra szeretne vigyázni is, sőt, gyakran el is vinné magával. Ehhez azonban szükség van egy minőségi táskára, hiszen az olcsóbb darabok képesek összekarcolni a burkolatot. A Samsonite pont a táskáiról, bőröndjeiről vált ismertté, már első tapintásra érződik, hogy minőségi termékkel van dolga a vásárlónak, amibe nemcsak a laptop fér bele, hanem az oldalzsebeknek köszönhetően különféle iratok is könnyedén tárolhatók.

HP 15-bs127nh

Megbízható, üzleti gép, ami még játékokat is képes futtatni? Ilyen bizony kevés található a piacon, a HP viszont kifejlesztette a 15-ös modellt, aminek Full HD képernyőjén öröm a tartalomfogyasztás. A villámgyors adattárolón egyrészt sok film és zene elfér, másrészt pedig pillanatok alatt rámásolhatók a dokumentumok, adatok. A dedikált grafikus gyorsító még a játékok futtatását is lehetővé teszi, így a szabad órákban (amikből sajnos egyre kevesebb adatik meg) bátran ki lehet kapcsolódni egy kicsit.

Természetesen a fent leírtakon kívül még számos akcióval készül a laptopszalon, és nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak november 24-én, a Black Friday napján lehet óriási kedvezményekre számítani, hanem egész hétvégén érdemes lesz böngészni a kínálatot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét