CES 2023 | Lenovo ThinkBook Plus Twist: Innovatív gép két kijelzővel és Intel Raptor Lake processzorokkal

0
91

A ThinkBook Plus Twist egy átalakítható gép, avagy ahogy az angol mondja „convertible”. Nemcsak 13,3 hüvelykes OLED kijelzője használható többféle módban, hanem másodlagos E-Ink kijelzője is. A ThinkBook Plus Twist ezen a nyáron lesz elérhető Intel Raptor Lake U-sorozatú processzorok választékával, valamint akár 16 GB LPDDR5 RAM-mal és 1 TB PCIe 4.0 tárhellyel.

Bemutatták a ThinkBook Plus Twist átalakítható notebookot, a Lenovo úgy nyilatkozott, hogy „a folyamatosan úton lévő szakembereket célozzák meg”. Ennek ellenére azonban hiányzik belőle az 5G és az LTE modem – nem mintha nem tudnánk bárhol netet varázsolni a telefonunkkal.

Másodlagos E-Ink kijelzője 12 hüvelykes, támogatja az érintéses bevitelt, matt felület védi és elvileg visszaadja a papírra írás érzését – a Lenovo szerint. A fő kijelző ezzel szemben 2,8K-s, 60 Hz-es, 400 nites és az sRGB színtér 100%-át lefedi.

Akksiként 56 Wh-ás egységeket kapott, amik támogatják a 65 W-os gyorstöltést. Ára 1700 eurótól kezdődik és júniusban lesz leghamarabb elérhető.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét