Csendben érkezett meg az LG Q8, ami egy mini V20 lett

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az LG különösebb felhajtás nélkül dobta piacra a Q8 névre hallgató modellt, ami a Q-sorozatban landol, ám minden téren túlmutat az eddigi tagokon. Ez ugyanis kvázi egy csúcsmodell, hiszen Snapdragon 820 hajtja, IP67-es védettséggel rendelkezik, valamint 5,2 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt kapott, ami mellé még egy másodlagos panel is jár. És külsőleg mire hasonlít nagyon? A V20-ra, csak kicsiben.

Az Android 7.0 rendszernek bőven lesz helye a microSD-vel bővíthető 32 GB-os adattárolón, a 4 GB RAM pedig szintén örömteli. A készülék 3000 mAh-s akkumulátort kapott, ami várhatóan hosszú üzemidővel kecsegtet majd.

A mobil szexepilje lehet a dupla hátlapi kamerarendszer, az egyik szenzor 13 megapixeles (1/2.6”, 1.12µm, f/1.8), OIS-es és 4K-ban tud videózni, a másik pedig 8 megapixeles és nagylátószögű (135°/10mm, f/2.4). Az előlapi egység 5 megapixeles.

Visszatérve a kijelzőkre: Gorilla Glass 4 védi a paneleket, Quantum IPS megoldásokról beszélünk, amik 500 nites fényerőre képesek. A másodlagos képernyő felbontása 160 x 1040 pixel, akárcsak a V20 esetén. Az árról még nincs információ, bizonyos országokban viszont már július végétől elérhető lesz a készülék.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?