Csendben marad játék közben is az Asus ROG Strix G16

0
607

Az Asus ROG Strix G16 egy hatalmas teljesítményű erőgép. Intel Core i9-es processzora, Nvidia GeForce RTX 4080 GPU-ja és 240 Hz-es kijelzője igazi versenygéppé teszi az eszközt. A dolgok azonban a zajszintnél válnak még érdekesebbé.

Akár 170 Wattot is képes felvenni az ebben a gépben lévő RTX 4080. Turbó módban a gaming notebook olyan szintű teljesítményt ér el, ami épphogy csak le van maradva számos RTX 4090-nel szerelt laptopétól.

Természetesen ha széthajtjuk a gépet, akkor bőgni fog, mint a marha – ez a dolga a Turbo módnak. Azonban a ROG Strix G16 másként is képes a dolgokra: a három ventilátorból és folyékony fémből álló masszív hűtőrendszernek köszönhetően a laptop képes zaj nélkül is működni – persze csak ha lemondunk jópár FPS-ről.

Sok játékban Ultra beállítások és UHD felbontás mellett is hozza a 60 FPS feletti értéket – Csendes módban. A notebookcheck.net tesztje alapján az F1 22 játékban 40 dB hangszint mellett 72 FPS-re képes a gép Csendes módban. Ez szép eredmény az ASUS-tól.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét