Csúcsra tört a Threads, de nem a Zuckerberg-é

0
53

A július 5-én indult Meta alkalmazás több szempontból is vízbe dobott kőhöz hasonló hatás váltott ki a digitális térben. A két vezető tech-guru fenyegetőzött már feljelentéssel, kihívták egymást bokszmeccsre, de hogy az új alkalmazás egy mindkettőjük számára érdektelen harmadikat fog a letöltési listák első helyezéseihez juttatni, arra egyikük sem gondolt.

A Threads nevű csevegő program 2019-ben indult, és bár sokan használják a Slack alternatívájaként, soha korábban nem produkált ilyen magas számokat. Július 6. és 12. közti időszakban 880 ezren töltötték le az önálló csevegőprogramot, ezzel világszerte a letöltési mutatók alapján iOS-en az 52. helyre ugrott.

Ezen a héten néhány európai listán, például Spanyolországban és Németországban is a top 10-be került. Ennek minden bizonnyal köze van ahhoz, hogy az azonos nevű új Meta alkalmazás egyelőre nem érhető el Európában. A leleményes európai felhasználók egy ideig próbáltak VPN segítségével hozzájutni az óhajtott szoftverhez, de a Meta ezt az utat is elzárta az érdeklődők elől.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét