Dupla kamerával jöhet az iPhone 7 Plus

0
287

A szeptember ugyan még messze van, de a cupertinói vállalat új készülékeivel kapcsolatban már érkeznek a különböző találgatások. Az Apple-re “specializálódott” elemzők, mint pl. Ming-Chi Kuo, elég megbízható forrásnak bizonyultak az utóbbi években. Ők legtöbbször különböző elemzésekre és spekulációkra alapozzák véleményüket, ennek ellenére nagyon gyakran bejönnek a jóslásaik. Ezek között van most pl. egy állítólagos dupla kamerával felszerelt verziója az iPhone 7 Plus-nak.

Dupla kamerával jöhet az iPhone 7 Plus

A korábbi évekhez hasonlóan szinte biztos, hogy idén is legalább 2 iPhone-t fognak bemutatni – a 4.7 inches iPhone 7-et és az 5.5 inches iPhone 7 Plus-t. A hátlapon lévő dupla iSight kamera feltehetőleg a nagyobb iPhone 7 Plus változatot érinti. Az újdonság valószínűleg a LinX technológiájára fog épülni, amelyet 2015-ben vásárolt meg az Apple és kifejezetten mobiltelefonokba szánt kamerák fejlesztésével foglalkoznak. A találgatások szerint az új kamerák két, 12MP-es szenzort tartalmaznának, optikai képstabilizátorral és optikai zoom-mal.

Ming-Chi Kuo állítása szerint több iPhone 7 Plus változat lesz és nem mindegyikben fogjuk megtalálni az említett dupla kamerás rendszert, hanem prémiumként fogja kínálni a gyártó és a leszállított készülékek 25-30%-a fogja tartalmazni. Az Apple-t ismerve furcsán hangzik a két különböző változat gyártása, így ezeket a pletykákat egyelőre érdemes a helyükön kezelni.

Forrás: gsmarena.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét