Egy pohár, ami valójában egy Tetris

0
1281

1984 óta rengeteg idő eltelt, viszont a Tetris nem változott, azóta is örök, népszerűsége töretlen. Ezért gondolhatta azt a 7–11, a The Tetris Company, valamint a My Arcade, hogy kiadnak egy limitált kiadású, Slurpee nevezetű kézi játékeszközt, amin a Tetris fut. A világszerte mindössze 20 ezer példányban megjelenő készülék 1,8 hüvelykes LCD kijelzővel, beépített hangszóróval és USB-C porttal rendelkezik.

Működését három darab AAA elemmel vagy USB-C-vel biztosíthatjuk. Kinézetét tekintve abszolút a gyorséttermi láncok fagylaltjait idézi a pohár alakjával, és a tetején lévő tejszínhab formával. A Slurpee működés közben szivárványszínben világít, kezelőfelülete pedig intuitív, így útközben is azonnal belevághatunk a játékba. A megjelenési dátumról egyelőre nincs hír, de azt viszont lehet tudni, hogy 30 dollárért lehet majd hozzáférni.

„Tudjuk, hogy ügyfeleink szenvedélyes játékrajongók, akik egy egészséges adag nosztalgiát is értékelnek – így ez a Tetrisszel való együttműködés tökéletesen illik a képbe. Izgatottan várjuk, hogy e két ikonikus márka rajongóinak egyedi módon kínáljuk a klasszikus játéktermi játékot, amelyet szeretnek” – mondta Marissa Jarratt, ügyvezető alelnök, marketing- és fenntarthatósági igazgató.

techkalauz.hu – az online techmagazin