Egyelőre szüntet tartanak az iOS 18 fejlesztésével kapcsolatban

0
37

Minden mérnök és fejlesztő meg lett kérve, hogy a jövőben megjelenő verziók helyett a jelenlegi rendszereket javítsák, illetve növeljék azok teljesítményét. Craig Federighi a szoftveres részleg vezetője, aki már évek óta a vezeti az Apple ezzel foglalkozó csapatát, általában minden erőforrását a hibák minél előbbi javítására fókuszálja.

A Federighi keze alá dolgozó mérnökök Gurman szerint rengeteg hibát találtak, amelyeket korábban a belsős tesztelések során valamiért nem vettek észre. Azért nem kell hatalmas nagy átcsoportosításra gondolni, az új szoftverrendszerek fejlesztése csupán napokig fog állni, az Apple állítólag még a héten visszaáll a régi kerékvágásba.

Múlt hónapban egyébként végeztek az M1 processzoron futó iOS 18, iPadOS 18, és Mac OS 18 rendszerek legelső verzióinak kidolgozásával, így most csak a további munkálatokat szüneteltetik, és mint látni, azokat sem olyan túl sokáig. A jelenlegi mobilos rendszer utolsó változata várhatóan az iOS 17.4 lesz, amelynek megjelenésére valamikor 2024 márciusában lehet számítani.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét