Egyre közelebb az Android 14-hez

0
116

Kis csúszás után az új főverzió megérkezett az új Pixelekkel, a Samsung pedig már a hetedik One UI 6.0 béta változatnál tart. A Dél-Korában és az Egyesült Államokban már közzétett, ZWJC végződésű, vezetékmentesen frissíthető szoftvercsomag olyan kritikus hibákat orvosol, mint a gyorspanel teljes érdektelensége, ha legördítenénk vagy a kamera leállása mentés közben.

Az ilyen hibák bőven beleférnek a tesztelés ezen fázisában, hiszen épp ezek felfedezéséről szól a nyílt, többezres felhasználói próba. Ez azt is jelenti, hogy az Android 14-en alapuló One UI 6.0-n még csiszolni kell, ám a Samsung tavalyi lendületét nézve meglepő volna, ha nem készülne el a tél beálltáig.

Az új köntös egy eddig meglepően bonyolult kamerafunkciót is leegyszerűsít. A Samsung csúcsmobilok furcsa módon a képarány beállításai közé rejtik a nagyfelbontású rögzítés opcióját, ez viszont immár egy érintéssel bekapcsolható a One UI 6.0 keresőjén. Mondjuk, ilyenkor még mindig eltűnik jobbról a kameraváltó teljesen logikátlan okból. De remélhetőleg mindent elsimítanak, és minél hamarabb megkapjuk az új Andoridot.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét