Ekkor lesz bemutatva Redmi Note 13

0
982

Szeptember 21-én Kínában már a 13-as széria debütál, minimum három készülékkel, melyet a Xiaomi által közzétett bejelentő poszter erősített meg. A Redmi Note 13 Pro+ modellről már korábban is osztottak meg információkat, most pedig fényképen is láthatunk két modellt, ez balra a Note 13 Pro+, jobbra a Redmi Note 13 Pro.

Mellettük a Redmi Note 13 5G debütál még szeptember 21-én, aztán a későbbiekben jöhetnek még 4G, Turbo, Explorer, satöbbi változatok. A kép megerősíti, hogy a Note 13 Pro+ ívelt kijelzőt kap, a hátlapon pedig egész egyedi színezést látni, bár azért a Mondrian ihlette Tecno Camon 19-től jóval visszafogottabb a Redmi.

Egységesen három hátlapi kamera lesz a Redmi Note 13-as modellek hátlapján, a Pro+ pedig idén is hatalmas felbontású szenzorával emelkedik ki a többi közül. 200 megapixeles Samsung ISOCELL HP3-mal fotóz majd a főkamera, akárcsak a Redmi Note 12 Pro+ tette. Korábbról tudni, hogy marad a 120 wattos gyorstöltés és a Pro+ változat a MediaTek Dimensity 7200 Ultra lapkája köré épül majd, az alapmodellről és a sima Pro modellről viszont egyelőre nem tudni efféle adatokat.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét