Elérhetők a legújabb iOS-ek!

0
1301

Akik már rendelkeznek egy Apple telefonnal, táblagéppel vagy okosórával, jó eséllyel már elérhetik a legújabb rendszerfrissítést. A gyártó ugyanis élesítette az iOS 17-et, iPadOS 17-et és watchOS 10-et, és ezek mindegyike izgalmas újításokat hozott.

Az iPhone XS-en és ennél újabb készülékeken futtatható iOS 17 felhasználói számára elérhetővé válnak az interaktív, fejlettebb widgetek, a StandBy mód. Ezek annyit tesznek, ha töltés közben oldalra fordítjuk az eszközt, mindenféle widgeteket, az időt, vagy akár képeket és az épp játszott zenét is láthatjuk. Ezenfelül lehet videós hangüzenetet hagyni, a kontaktjaink hívóképernyőjét részletesebben testreszabni, offline használni az Apple Maps térképeit, csoportokat létrehozni az iCloud kulcskarikához, “Hey” nélkül aktiválni Sirit, és becsekkolni, hogy tudassuk az illetékesekkel, épségben megérkeztünk ide-oda.

Az iPadOS 17 esetében a záróképernyő frissül, ezt részletesebben testreszabhatjuk majd. Továbbá fejlődik a Stage Manager, támogatottá válnak az USB-C-s webkamerák és mikrofonok, jön az Egészség alkalmazás, új eszközök kerülnek a Freeformba, illetve itt is elérhetők lesznek az offline térképek, a videós hangposta üzenetek, és a fejlettebb widgetek. Ennek telepítéséhez legalább második generációs iPad Pro, harmadik generációs iPad Air, és hatodik generációs iPad kell.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét