Elköszön a Windows-tól a termékigazgató

0
1083

Panos Panay két évtizeden át dolgozott a cégnél, és többek között a Windows fejlesztésével és a Surface termékcsalád vezetésével kapcsolatos teendőket intézte. Panos Panay távozásával kapcsolatban a Microsoft emailben értesítette az érintetteket.

Ebben a vállalat a keresztnevén említi a távozó kollégáját, kiemelve azt, hogy milyen hatással volt a személye a Microsoft termékeire és magára a cégen belüli kultúrára is. Panos vezetése alatt jött létre az ikonikus Surface márka, a közelmúltban pedig a Windows vezetőjeként a csapat több százmillió embernek nyújtott csodálatos szolgáltatásokat és élményeket a Windows 11 segítségével.

Az is kiderült, hogy a Panos utáni élet vele együtt fog folytatódni, mivel a távozásával kapcsolatos stratégiai változtatások azonnal életbe lépnek, de az átmenet ideje alatt ő is segíteni fog. A levél további részében leginkább a személyi jellegű dolgokról van szó, beleértve azt, hogy kik és milyen egységeknél fognak vezető szerepet betölteni, illetve ki kinek fog jelenteni. Ami pedig Panos Panay megüresedett székét illeti, oda Yusuf Mehdi fog beülni, aki eddig a vállalat fogyasztói marketing vezetője volt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét