Előrendelhető az Asus által tervezett Qualcomm Snapdragon Insider Phone

0
170

Kiskereskedelmi ára 1500 dollár a Qualcomm telefonjának, mostantól pedig már előrendelhető. Pénzünkért nem csak a telefont kapjuk, jár mellé egy Master & Dynamic TWS fülhallgató, 65 Wattos töltő és egy tok is.

Néhány héttel ezelőtt jelentette be a Qualcomm „saját” okostelefonját, amelyet az újonnan létrehozott „Snapdragon Insiders” rajongói klub tagjainak szán. Az amerikai chipgyártó és az Asus együttműködésének szerelemgyermeke lett az új okostelefon, melyet a gyakorlatilag bárki megvásárolhat, illetve még csak előrendelhető az Asus weboldalán. Egyelőre csak bizonyos piacokon elérhető, azonban a Qualcomm szerint a következő hetekben egyre csak bővülni fog azon helyek száma, ahol megvásárolható a készülék.

Természetesen nagyágyút kapott a gépezet, nem más hajtja a telefont, mint a Snapdragon 888, amely a legtöbb jelenlegi csúcskészülékben megtalálható. További hardveres specifikációi: 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB UFS 3.1 háttértár, 6,78 hüvelykes 144 Hz-es OLED kijelző és 4000 mAh-ás akkumulátor. Hátulján hármas kamerafelállást láthatunk, amely teljesen ugyan az, amit az Asus Zenfone 8 Flip tudhat magáénak.

Hirdetés

techakalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét