Elszálltak a PS5 árak – hála az üzérkedőknek

0
418

Nagy bevételre szeretnének szert tenni az üzérkedők PS5 másodkézen való eladásával. Az eredeti árán 500 dolláros konzol számos külföldi használtcikk oldalon megtalálható, azonban véletlenül sem arról van szó, hogy 1 nap alatt megunta volna a gazdája. 1000 dollár feletti áron kínálják eladásra ezeket az eszközöket, ami az eredeti ár kétszerese.

Tegnap, azaz november 12-én kezdődött a PS5-ök értékesítése, ez pedig egy dolgot biztosan jelent: nem mindenki kapta meg, aki szerette volna. Azonban aki így járt, de hajlandó dupla (vagy akár még magasabb) árat fizetni érte, az most megteheti.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezek el fognak kelni, azonban nem lehetetlen, ugyanis vannak piacok, ahol legközelebb januárban lehet majd PS5-höz jutni, ami valljuk be, még sok idő egy konzolrajongó számára.

Hirdetés

Továbbá a sok PS5 vásárló miatt megnövekedett az eladásra kínált PS4-ek száma, am viszont jót tesz az áraknak, kérdés ki vesz előző generációs konzolt, ha az XBOX Series S egy ritka jó „budget” ajánlat a Game Pass-szal párosítva.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét