Eltűnhet egy színvariáns az új iPhone 15-ről

0
1025

Korábban már lehetett hallani arról, hogy elbúcsúzhat egy közkedvelt iPhone-kiegészítő. Most viszont már arról hallani, hogy az egyik népszerű, és valóban különleges verzió, az arany iPhone is elköszön a 15-ös szériával. Az aranyszínű mobil még az iPhone 5s-sel mutatkozott be anno, most viszont a 9to5Mac szerint az Apple elengedi ezt a vonalat.

Arról is szó volt már, hogy a 15-ös termékcsaládnál a telefon szélei immár nem rozsdamentes acélból, hanem titánból fognak készülni. Ha viszont igazak az új infók, akkor a színek terén is nagy csere jön, és egy újfajta szürke opció váltja majd le az arany változatot az iPhone 15 Pro esetében, sőt egy új sötétkék variánsról is beszéltek.

A kék megoldás egyébként nem lenne teljesen újkeletű. Már az iPhone 12 Pro Max esetében is választható volt az úgynevezett Pacific Blue kiadás, míg a 13 Pro Max már egy világosabb, Sierra Blue-nak nevezett változatot kapott. Az iPhone 14 Pro Maxnál aztán jött a Deep Purple. Jelen állás szerint az iPhone 15 Pro Silver, Space Black, Gray, és Dark Blue kiadásokban lesz beszerezhető.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét