Emiatt kell válni az Apple csúcstelefonjára

0
1249

Az iPhone 15-széria forgalmazása csak szeptember 22-én veszi kezdetét, de az előrendelés már napok óta elindult. Az Apple webshopján azt láthatjuk, hogy míg az iPhone 15 esetében 5-7 napon belül ígéri a szállítást a cég, a 15 Pro csak 3-4 hét, a 15 Pro Max pedig csupán 7-8 hét alatt ér házhoz.

Ennek magyarázatát pedig a többnyire jól értesült Ming-Chi Kuo adhatta meg a Mediumon vezetett saját blogjában. A KGI International Securities üzleti elemzője úgy tudja, hogy az aktuális Pro Max modell iránt még a tavalyi iPhone 14 Pro Maxnél is nagyobb kereslet mutatkozik.

A blogposzt nem részletezi e kihívások természetét, de a lényeg, hogy Kuo szerint ez a két tényező együttesen okozza az iPhone 15 Pro Max hosszúra nyúlt szállítási idejét. A keresletet illetően viszont Kuo a többi új almás mobilra is kitért. Az elemző forrásai szerint a 15 és a 15 Plus nagyjából akkora érdeklődést generáltak, mint az elődeik, míg az iPhone 15 Pro valamivel kevesebb előrendelőt vonz, mint tavaly az iPhone 14 Pro.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét