„Enyhén” borsos áron érkezik a Xiaomi csúcstelefon

0
186

Korábbi kínai debütálása után a Xiaomi végre Európában és (mivel utánanéztem) így Magyarországon is hivatalosan is elérhetővé teszi a jelenlegi legjobb telefonját. Ez a Xiaomi 13 Ultra, amely az eddigi tesztek alapján tényleg egy szuper modellre sikeredett. Jómagam is Xiaomi párti vagyok, ne kérdezzétek miért, de én személy szerint nagyon szeretem a Xiaomi telefonokat.

A hardver a lehető legjobb, de tényleg. A 6,73 hüvelykes LTPO AMOLED kijelzője elképesztően jó, brutális 2500 nites maximális fényerővel, 1440×3200 képpont felbontással és 522 ppi pixelsűrűséggel bír. A kamerás képességei is világelső kategóriába tartoznak, tehát minden bizonnyal tényleg egy flagship mobilról van szó. Az 5000 mAh-s akksi 90 wattos gyorstöltése is támogatott, szóval az energiapolitika is rendben van.

A termék a várakozások ellenére nem lesz olcsó: A pletykák szerint 1300 eurót, azaz durván 480 000 forintot kérnek majd érte, ami nyilván nem kevés pénz, de a tudásához képest igen jó árnak tűnik. Igaz ennyit hazánkban egy nem sok mindenki ad egy Xiaomi telefonért, de a specifikációk alapján megéri az árát.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét