Érkezhet a hajlítható Honor mobil

0
109

A hírek forrása most is Digital Chat Station, aki úgy tudja, hogy a Honor szakemberei egy 8 colos elsődleges képernyővel rendelkező, hajlítható kijelzős mobil piacra dobásán fáradnak. Az internetes szivárogtató hírei szerint a másodlagos megjelenítő egy 6,5 hüvelykes konstrukció lesz. Jelenleg a cég a sérülékeny flexibilis képernyők védelmét szolgáló ultravékony üvegbevonat egy új változatán dolgozik.

Habár a Honor jogilag illetve más szempontokból is egy teljesen önálló brand, és hivatalosan már nincsenek kapcsolatai a a korábbi anyavállalattal, még mindig rengeteg hasonlóságra lehetünk figyelmesek a két cég dolgai között. Ugyebár a szóbeszédekben szereplő hajlítható kijelzős okostelefon is ugyanakkora képernyőkkel bír, mint a Huawei Mate X és Mate Xs modellek.

Azt persze egyelőre nem lehet kijelenteni, hogy a Honor a Huawei összegyűjtött tudására támaszkodna a készülék fejlesztésekor, bőven benne van a pakliban az is, hogy valami teljesen egyedi készül a kínai cég műhelyében. Sajnos egyelőre nagyon keveset tudni a Honor hajlítható okostelefonjáról, így kénytelenek vagyunk megvárni a további információk és értesülések napvilágra kerülését.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét