Érkezőben vannak a Redmi K70 telefonok

0
30

A képen a Redmi K70 és K70 Pro modellek láthatóak, az újdonságok mindegyike 6,67 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lesz felvértezve, amelyeken egy kivágás ad majd otthont az előlapi kamerának. Megújul a hátlapi kamerakészlet dizájnja is, széles, téglalap alakú kamerasziget kerül a mobilokra, a képrögzítő egységeket pedig fémgyűrű veszi körül. Három kamera, és egy LED vaku tartozik a készletbe.

Az újdonságok 50 megapixeles elsődleges kamerával lesznek felszerelve, a fő modul optikai képstabilizátorral is ki lesz egészítve. A Pro változat kap egy 2-szeres portré kamerát, valamint egy ultraszéles látószögű egységet, az alapmodell viszont csak egy 2 megapixeles MI modullal lesz felszerelve.

Mindkét Redmi K70 modell HyperOS 1.0.1 rendszert fog futtatni, amelynek alapjául Android 14 szolgál. Nem kevesebb, mint 12 GB RAM-mal lesznek felszerelve, vagy legalábbis lesz ilyen konfiguráció is. A Redmi K70 Pro borítása alatt Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet zakatol majd, míg az alapmodell meghajtásáért Snapdragon 8 Gen 2 felel majd. A harmadik okostelefon, a K70E belsejébe MediaTek Dimensity 8300 chipset kerül.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét