Erre keress rá, ha szeretnél valami érdekeset látni

0
4

Jóból is megárt a sok, és ez igaz a karácsonyi dalokra is. Ettől függetlenül persze rengetegen keresnek rá az év ezen időszakában a jól ismert ünnepi dallamokra, melyek közül kétségkívül az egyik legismertebb Mariah Carey 1994-es karácsonyi slágere, amit lehet imádni, lehet utálni, de egy biztos: kismilliószor hallotta már mindenki.

Nos, ha a Google keresőjébe beírjuk, hogy All I Want For Christmas Is You, majd rányomunk a keresésre, a találati oldalon szépséges hópihék fognak hullani a magasból. A hópihéket ráadásul „után is töltheted” az oldal alján található hópehely ikonra kattintva.

Azonban nem ez az egyetlen jópofa karácsonyi meglepetés a keresőóriástól. A Google Mikuláskövető névre keresztelt oldalán számtalan játékot találunk – a cukorkadobálástól elkezdve a mikulásszelfin át a manókészítőig. A szórakozás mellett tanulhatunk is: felfedezhetjük, hogyan ünneplik a karácsonyt a világ különböző tájain, a Fordítás opciót választva pedig megtudhatjuk, hogy a különböző nyelveken hogyan mondják azt, hogy Mikulás, boldog karácsonyt és boldog új évet.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét