Európában is megfizethető a telikijelzős gamer telefon

0
50

Két héttel a Red Magic 8S Pro kínai premierje után megtartotta a Nubia a nemzetközi bemutatót és az európai árak is megvannak. Az átszámítva 237 ezer forint igen jól hangzik figyelembe véve, hogy az elit sebességhez egy jó értelemben vett szögletes, csupa képernyős játéktelefon tartozik alumíniumvázzal és két üveglappal, amihez hátul RGB LED fények is csatlakoztak.

A 6,8″-es AMOLED panel 1300 nites fénysűrűséget, 1116×2480 pixeles felbontást, 120 Hz-es képfrissítést és 960 Hz-es érintésérzékelést kínál a panel mögé rejtett, 16 megapixeles szelfikamerával. Hátul az 50+8+2 megapixeles kameraszett másodszereplő, hiszen a játékélmény a lényeg, ezt pedig a 6000 mAh-s telep 65 wattos GaN adapterrel megtámogatva hosszú-hosszú órákig ellátja.

A hosszútávon is hatékony teljesítményért tízrétegű hőelvezető rendszer felel apró ventilátorral, a komplett játékfunkcióért pedig két 520 Hz-es operáló érintőgomb is bekapcsolódik a hosszú oldalon. Megvan az 5G és WiFi 7 modem, a Bluetooth 5.3 és az USB 3.1-es adatátvitel Type-C porton, DisplayPort kompatibilitással, valamint a 3,5 milliméteres jack kimenet és a sztereó hangszóró.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét