Ezek az alkalmazások lettek 2023 legjobbjai

0
60

Már szinte hagyomány a Google-nél, hogy az év végéhez közeledve kihirdeti, melyik játékok és alkalmazások vitték a prímet az adott évben. Idén sem volt ez másképp, ráadásul két új kategóriát is beemeltek a díjazottak közé, a legújabb technológiára épülő app és a legjobb, több eszközön is futtatható alkalmazás személyében.

A Google szerint 2023 legjobb alkalmazása a Learn Visually, amely vizuális módon oktatja a felhasználókat aprócska leckék formájában, legyen szó történelemről, pszichológiáról, technológiáról vagy épp az egészség témaköréről. A legjobb játéknak járó díjat a Honkai: Star Rail érdemelte ki, amely mély mondanivalójának, lenyűgöző látványvilágának és átgondolt dizájnának köszönhetően zsebelhette be a Google elismerését. A szóban forgó játék nem mellesleg az év iPhone játéka kategóriájában is győzedelmeskedett.

Az említetteken kívül számtalan alkalmazás és játék került még díjazásra, többek közt a Spotify (legjobb, több eszközön is futtatható alkalmazás), a ChatGPT (legjobb app a felhasználók szerint) és a Bumble For Friends: Meet IRL (legjobb szórakoztató app).

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét