Ezekben a színekben pompázhat az iPhone 15

0
302

A 9to5Mac szúrta ki, hogy a Weibo közösségi oldalon ismét posztolt az a szivárogtató, aki tavaly sikerrel megjósolta az iPhone 14 Pro-sorozat “mélylila” színárnyalatának érkezését. A kínai forrás most azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro és Pro Max bíbor borítást kaphat, amely “talán valamivel világosabb” lesz, mint az említett mélylila, de még így is “nagyon mély”.

Ami pedig az iPhone 15 és 15 Plus alapmodelleket illeti, itt az iPhone 11- és 12-sorozat egyik jellegzetes árnyalata, a világoszöld térhet vissza, amely helyett az iPhone 13 és 14 esetében (eltérő) kék színek közül választhatunk. Ha ez és a korábbi értesülések is helytállóak, akkor az iPhone 15 és 15 Plus világoskék, világoszöld, valamint rózsaszín kivitelekben érkezhet, feltételezhetően a visszafogottabb fekete és fehér opciók mellett.

Persze semmi sem garantálja, hogy a Weibo titokzatos Apple-suttogója ezúttal is beletrafál a tippjeivel. Az őszhöz közeledve viszont arra számítunk, hogy még az eddigieknél is több szivárgás lepi majd el az internetet az új iPhone-ok kapcsán.


techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét