Folytatódik a Huawei zsebtelefon szériája

0
23

Nem sok információ került elő a Huawei hajlítható készülékéről a dizájnon és a színválasztékon kívül, egyelőre csak annyi biztos, hogy egy év szünet után ismét lesz friss, vertikálisan összecsukható készülék a kínálatban. Az nem derült ki a Weibo posztokból, hogy az új modell a remek fotós képességekkel büszkélkedő P50 Pocket vagy a kedvezőbb árú alternatívát képviselő Pocket S folytatása lesz-e, de az biztos, hogy fekete, lila és márványos fehér színben lesz választható.

A Pocket modellek eddig mindig a második félév vége felé kerültek bemutatásra, ez valószínűleg most sem lesz másként, noha a Huawei P70 közelgő érkezése történetesen akár kínálhat is lehetőséget a premierre. A hardverről egyelőre nincsenek információk, annyi viszont biztos, hogy a dizájn nem változik, marad az 1,04 hüvelykes, kör alakú külső megjelenítő, fölötte pedig a látszólag három szenzornak helyet adó kameratárcsa.

Mindkét korábbi modell 40 megapixeles főkamerával és 13 megapixeles ultraszéles látószögűvel dolgozott. Azonban míg a P50 Pocket kapott egy harmadik, ultraibolya fénnyel dolgozó, 32 megapixeles egységet (és egy úgynevezett Naptej-teszt funkciót), a Pocket S ugyanitt már egy lézeres fókusszsegédet kínált.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét