Fontos frissítés érkezik a YouTube TV-re

0
758

Előző hónapban tudtuk meg, hogy a Google TV hamarosan Nest Audio támogatást kap, illetve Fitbit/Wear OS eszközökkel is kompatibilis lesz, továbbá okos otthon integrációt is terveznek a fejlesztők. Most újabb hírek szivárogtak ki a Google főhadiszállásáról, ezúttal a YouTube TV leendő funkcióival kapcsolatban lehetünk okosabbak.

A tervben lévő funkciók létezéséről először a Protocol szerzett tudomást. Tőlük lehet tudni, hogy a YouTube TV, ami nemrég érte el az 5 milliós előfizetői és tesztelői álomhatárt, hamarosan egy mozaik móddal bővülhet. Ebben a módban a nézők akár egyszerre négy adást is egy időben nézhetnek, az alkalmazás ugyanis négy egyenlő részre osztja az eszköz képernyőjét.

Ugyan a YouTube TV kizárólag az Egyesült Államokban elérhető, a Shorts bevezetése is izgalmas újdonság. A YouTube egyre több felületen támad a rövid videókkal, amikkel egyértelműen a TikToktól szeretné visszacsábítani a nézőket. Ezáltal elkerülhetetlen volt, hogy a TV-s alkalmazásba is idővel elérhetővé váljanak ezek a videók.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét