Friss képek jelentek meg a még kiadatlan Samsung Galaxy A55 és a Galaxy C55 telefonokról

0
106

Friss képek jelentek meg az interneten két új, közelgő középkategóriás készülékről. Mindkét hamarosan megjelenő Samsung Galaxy modell három hátlapi kamerával és viszonylag egyszerű kialakítással rendelkezik. Úgy tűnik azonban, hogy a két termék célközönsége más lesz, ugyanis a Samsung úgy döntött, hogy Galaxy A55 és Galaxy C55 néven, külön adja ki őket.

A Samsung hivatalosan még nem kommentálta a Galaxy A55 vagy a Galaxy C55 megjelenését. Mindazonáltal egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy a vállalat újabb két középkategóriás opció szállítására készül 2024 elején. Összegezve, mindkét eszköz több helyen is megjelent az elmúlt hónapokban, legutóbb a Szövetségi Kommunikációs Bizottságnál (FCC).

Ahogy az várható volt, a Galaxy A55 a Samsung „Key Island” dizájnnyelvét használja, ami tavaly debütált a Galaxy A15 4G, Galaxy A15 5G és Galaxy A25 5G készülékekkel.

A Galaxy A55-öt szinte biztosan a globális piacra szánják. Az eszközt egy Exynos 1480 lapkakészlet fogja táplálni. Mindeközben a Galaxy C55 (SM-C5560) egyszerűbb dizájnnal, valamint 50 MP-es elsődleges és 13 MP-es előlapi kamerával, valamint 8 MP-es és 2 MP-es hátsó lencsékkel rendelkezik. Ezenkívül a TENAA felvázolja, hogy a Galaxy C55 6,67 hüvelykes és 1080p OLED kijelzővel rendelkezik, amelyet 5000 mAh-s akkumulátor támogat. Sajnos további részletek egyelőre ismeretlenek, például, hogy a Galaxy C55 mely piacokon lesz elérhető.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét