Frissített Alienware 15 és 17 modellek érkeztek

0
231

Az AMD “desktop értékű” Radeon RX 470 grafikus kártyája lapul az Alienware legújabb gamer laptopjaiban, az Alienware 15 és 17 modellekben.

Az Alienware 15 nevéből adódóan 15.6 inches kijelzőt kapott (1080p-s felbontással), az elődjéhez képest 25%-kal vékonyabb házban. A gyártó a hatékonyabb hűtés érdekében nagyobb ventillátorokat szerelt a gépbe. A 17.3 inches modell hasonló hardveres tulajdonságokkal rendelkezik, viszont támogatja a Tobii technológiát, mely követi szemmozgásuknak.

Frissített Alienware 15 és 17 modellek érkeztek

Hirdetés

Ha valamit ki szeretnénk emelni az új gépekkel kapcsolatban, az mindenképpen a desktop modellel megegyező AMD Radeon RX 470 grafikus kártya, amivel a stabil 60FPS-es játék is elképzelhető, 1080p-s felbontásban. Ezzel együtt természetesen a DX12 támogatás is jár, felkészítve a gépet olyan játékokra, mint a hamarosan megjelenő Battlefield 1 vagy a Deus Ex: Mankind Divided.

Az új modellek támogatják az Alienware saját külső GPU-s megoldását, a Graphics Amplifier-t is. Ennek segítségével csatlakoztathatunk egy erősebb kártyát is a géphez, ahova az AMD Radeon RX 470 nem lenne elég.

Forrás: tweaktown.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét