Frissítse Windows 7 operációs rendszerét 4500,- forintért Windows 8 Pro -ra

A Microsoft már jó ideje alkalmazza azt az eljárást, miszerint a régebbi operációs rendszerét ingyenesen, vagy kedvezménnyel lehet frissíteni az újonnan megjelenő operációs rendszerére korlátozott ideig. Jelen esetben, aki 2012. június 2. és 2013. január 31. között Windows 7 operációs rendszerrel szerelt (Windows 7 Starter kivétel) PC-t, vagy notebookot vásárol / vásárolt, az 4500- forintért* frissítheti Windows 8 operációs rendszerre készülékét.

Frissítse Windows 7 operációs rendszerét 4500,- forintért Windows 8 Pro -ra

Ezzel a Microsoft célja az, hogy a kereslet ne csökkenjen a Windows 8 megjelenését követően, illetve a fogyasztókkal folyamatában szeretné megismertetni új rendszerét. Ha a megadott időponton belül történt / történik a vásárlás, akkor nincs más dolga, mint regisztrálnia magát az akcióra a windowsupgradeoffer.com címen 2013. február 28-ig. Regisztrációt követően a Microsoft elküldi önnek az akciós kódot és a vásárlási útmutatást tartalmazó e-mailt, amikor a Windows 8 Pro kapható lesz, melynek pontos dátuma 2012. október 26. Ezt követően nincs más dolga, mint letölteni és telepíteni a Windows 8 Pro rendszert egy vele kompatibilis Windows-alapú számítógépre a Windows Upgrade Assistant segítségével.

*A megadott forint összeg csupán tájékoztató jellegű, a termék ára 14.99 EUR és 300 HUF/EUR árfolyamon kalkulált. A vásárlás forintban kifejezett pontos összegét a vásárlás pénzügyi teljesítésének napján, a vásárláshoz használt bankkártya kibocsátója által alkalmazott átváltási szabály, árfolyam határozza meg.

Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?