Független tesztekben is remekel az Acer Predator Helios 300 gamer laptop

0
1427

A nagy, 17 hüvelykes Predator Helios 300 nem az a gép, ami csendben teszi a dolgát, inkább jellemző rá a nyers erő és némi böszmeség – mindamellett, hogy egyáltalán nem súlyos.

Az opcionális, manuális beállítási lehetőségek mindig hasznosak, ugyanis lehetővé teszik a tapasztalt felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják a notebookban rejlő lehetőségeket – a kezdőket pedig nem zavarja, egyszerűen nem foglalkoznak vele.

Amennyiben bekapcsoljuk a Helios 300 „Extreme” módját, a CPU TDP-jét állandó 120 wattra emeli, erre jön rá még a „Turbo” mód, ami maximalizálj a túlhajtási lehetőségeket – illetve porszívó hangúvá teszi a gépet, de ez elengedhetetlen ahhoz, hogy maximális teljesítményt nyújtson a laptop.

17,3-as kijelzője 2K felbontású és 165 Hz-es frissítési frekvencián működik, ami már elegendő ahhoz, hogy a legigényesebb szemeket is meggyönyörködtesse. A gép súlya 3 kg, ami egy ilyen teljesítmény-orientált gép esetében egy szép szám. Egyébiránt a Predator termékeket ismerjük, itt is készült róluk teszt, a minőség mindig garantált.

Notebookot, laptopot szeretnél? Nézd meg a notebookstore.hu kínálatát, remek ajánlatokkal várnak!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét