Garanciát ad az akksikra az Oppo

0
1077

Egyes gyártók (igen, a Samsungra és az Apple-re gondolok) ilyen-olyan indokkal még mindig makacsul ellenállnak a megnövelt töltésteljesítménynek. Noha egyes készülékek már 240 wattot is húznak a megfelelő adapterből, ők ettől messze állnak.

Az A2 Pro az első készülék, amire az Oppo négy év akkugaranciát vállal. A gyártó négy éven belül egy alkalommal térítésmentesen cseréli az 5000 mAh-s telepet, amennyiben a kapacitása 80% alá esne. A gyártó számításai szerint 1000 töltési ciklus alatt mindössze 12%-ot veszít a telep, mindezt nagyjából két és fél, három év alatt napi egy, 67 wattos töltéssel. Ezt leszámítva az A2 Pro egy középkategóriás ajánlat Dimensity 7050-es szettel, akár 12 GB rendszermemóriával és 512 GB UFS 3.1-es belső tárhellyel.

Az ívelt AMOLED megjelenítő FHD+ felbontást ígér 6,7 hüvelyken 120 Hz-es képfrissítés mellett integrált ujjlenyomat-olvasóval és 8 megapixeles szelfikamerával. Egyetlen 64 megapixeles főkamerát és egy 2 megapixeles mélységszenzort szereltek bele a hátlapi szigetbe. Az alapkiszerelés 8/128 GB-ot jelent, ez 89 ezer forintnak megfelelő jüant jelent, a lenagyobb memória/tárhely opcióért pedig 118 ezer forintnak megfelelő helyi pénzt kell fizetni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét