Geekbench-en debütált az állítólagos Snapdragon 8s Gen 3

0
23

Egy új, SM8635 kódnevű Snapdragon chip jelent meg a Geekbench-en 1+4+3 CPU-elrendezéssel. Egy Weibo felhasználó lett erre figyelmes, aki szerint ez a Snapdragon 8s Gen 3, és a Realme és a Redmi okostelefonok motorháztetője alatt fog megjelenni.

A Qualcomm Snapdragon 7 Gen mobil SoC-sorozat elég zavaros lehet a nem szakavatott szemeknek, ugyanis hasonló hangzású neveik vannak, de nem teljesítenek egyformák. A zászlóshajó Snapdragon 8 Gen sorozatot eddig „tisztán tartották”, és minden évben egy új csúcskategóriás chip jelenik meg. Ha a jelen szivárgás valós, ez hamarosan megváltozhat.

Elég megbízható a forrás, ugyanis a neves Digital Chat Stationtől ered az információ. A Digital Chat Station azt állítja, hogy a Qualcomm egy új, 8-as sorozatú SoC-n dolgozik, a Snapdragon 8s Gen 3-on, melynek kódneve SM8635. Egy elsődleges magot tartalmaz 3,01 GHz-en, négy nagy teljesítményű magot 2,61 GHz-en és három hatékonysági magot 1,84 GHz-en. A leaker hozzátette, hogy az SoC egy Adreno 735 GPU-val rendelkezik, 900 MHz-es órajellel, és a TSMC 4 nm-es csomópontján készül.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét