Google Pixel Tablet: Ár és megjelenési dátum is kiszivárgott

0
2114

Az Amazon információkat szivárogtatott ki a Standalone Charging Dockról, amely egyike annak a két várható dokkolónak, amelyeket a Google a Pixel Tablethez kapcsolódóan fognak értékesíteni. A Korlan kódnevű önálló töltődokkoló több színben is elérhető, és 129 USD-ért külön is megvásárolható lesz.

Az Amazon US akaratlanul is megerősítette a Google azon tervét, hogy piacra dobja a Pixel Tabletet a jövő havi I/O 2023 konferencián. Nem magát a táblagépet szivárogtatta ki az Amazon, csupán listára tette a dokkolót – ez azonban nyilvánvalóan azt jelenti, hogy jön a tablet is.

Ezenkívül azt tudjuk még, az Amazon a körülbelül 169 x 94 x 70 mm-es dokkolót „Korlan”-nak és „GMD6J”-nek nevezi. A „Korlan” kódnév januárban jelent meg a „Yuzu” mellett, amelyről úgy gondolták, hogy csupán egy töltő-dokkoló (ez azonban jelenleg egyáltalán nem biztos, hogy így van).

Az Amazon listája alapján a Google május 10-én fogja kiadni a Pixel Tablet-et és a hozzá tartozó dokkolót, vagyis korábban, mint ahogy más leakek eddig ezt feltételezték.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét