HotelsCombined alkalmazás bemutató

A HotelsCombined a világ egyik vezető hotelár-összehasonlító szolgáltatása, mely magában foglalja több világszínvonalú online szállás portál ajánlatát (pl: Booking.com, Expedia, Hotels.com). Az adatbázisban több, mint 800.000 szállás és 5 millió ajánlat közül válogathatunk kedvünkre. További információkat itt találhatunk.

Az ingyenes szolgáltatást alapvetően két módon érhetjük el: a honlap segítségével, illetve mobilos alkalmazás formájában. A szolgáltatás nem regisztrációköteles, azonban így értesülhetünk a legjobb ajánlatokról és a tagoknak járó exkluzív árakról. Ezen kívül kereséseinket bárhonnan elérhetjük és kívánságlistát oszthatunk meg ismerőseinkkel (ami a különböző ünnepekre jól jöhet – egy haszontalan ajándék helyett egy kellemes utazást adhatunk vagy kaphatunk). Ennek fényében mindenképp érdemes regisztrálnunk.

Fontos megemlíteni, hogy a HotelsCombined az értékeléseket is megjeleníti az adott szállásról – enélkül ma már nehezen foglalunk bárhol is szobát. Az árösszehasonlító funkció pedig segít megtalálni a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot.

HotelsCombined alkalmazás bemutató

A weboldal rendkívül letisztult és reklámmentes. A főoldalon egyből a szálláskereső holnapokon már megszokott opciókat találjuk, mint például a város/szállás neve, az érkezési- és távozási dátum és természetesen, hogy hány főre kívánunk foglalni. A főbb opciókon kívül lehetőségünk van finomítani a keresést olyan szűrőkkel, mint a besorolás, árkategória, értékelések, szállás típusa és a nekünk megfelelő valutát is beállíthatjuk. A szolgáltatás jelenleg 42 nyelven érhető el, köztük magyarul is.

Ugyan a honlap mobilos verziójának használata is rendkívül hatékony, mi inkább a direkt erre a célra készített alkalmazást ajánljuk, mely mind a három főbb mobilos platformon elérhető, ingyenesen és szintén reklámmentesen. A HotelsCombined app lelke a főoldal, melyen a weboldalról már megismert főbb opciókat találjuk (város/szállás neve, dátumok, vendégek száma). Itt két nagyon hasznos funkcióval lát el minket az alkalmazás: az egyik a “Hotelek a közelemben ma estére” gomb, mellyel jelenlegi pozíciónk segítségével az alkalmazás olyan szállásokat listáz ki, melyeknél van elérhető szoba az adott napra. A keresőmezőt üresen hagyva szintén a GPS segítéségével megjeleníti a közelben levő szállásokat, így azoknak se kell aggódniuk, akik nem készültek fel az utazásra.

HotelsCombined alkalmazás bemutatóHotelsCombined alkalmazás bemutatóHotelsCombined alkalmazás bemutató

A képernyő jobb felső sarkán az opciók között a kívánságlistát és az előzményeket érhezjük el, valamint megtekinthetjük a legjobb ajánlatokat. A mobilos alkalmazásban itt kapot helyet a nyelv és a valuta beállítása. Ha még nem tudjuk, hogy hova utazzunk legközelebb, akkor az ország szerinti böngészés ebben is a segítségünkre lesz.

A pozitív értékelések és a letöltési számok is azt sugallják, hogy a HotelsCombined egy igen hasznos alkalmazást biztosít a szálláskereséshez, illetve az a tény sem elhanyagolható, hogy a harmadik egymást követő évben nyerte el a szakma legrangosabb díjátadóján, a World Travel Awards-on a világ legjobb hotel-árösszehasonlító weboldalnak járó díjat!

Az alkalmazást az alábbi linkeken érhetjük el:

App Store

Play Store

Windows Store

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?