HTC: 16 év az okostelefongyártásban

0
270

HTC: 16 év az okostelefongyártásbanAnnak ellenére, hogy a HTC az utóbbi 1-1,5 évben elég mélyen van, az azt megelőző időszakban az egyik, ha nem a legmeghatározóbb okostelefongyártó cég volt. A tajvani vállalat 1997-ben alakult, és már rögtön a második évükben meghódították a világot a világ első érintőkijelzővel szerelt, és wireless technológiát támogató kézi számítógépeikkel. Az igazi áttörést azonban a 2000-es évek hozta a gyártónak, hiszen olyan innovatív megoldásokkal érkeztek, amelyek nagyban segítették a telekommunikáció gyors fejlődését. Ilyen volt többek között a világ első 3G majd később 4G-t támogató eszköze, vagy éppen aminek talán a legjobban örültünk, az a hivatalos Android okostelefon, amit a Google-lel együtt alkottak.

Ezután ők vezették be az okostelefonok között, az azóta védjegyükké vált Beats Audio hangzást, melynek segítségével egy másik szintre emelték a zenehallgatást. Majd következett a hullámvölgy kezdete, ami azóta is tart, de 2013 talán a kilábalás éve lesz. Miért? Radikális változtatásokat hajtottak végre a mobiljaik formatervén valamint kezelőfelületén, továbbgondolták a Beats technológiát és létrehozták a BoomSound-ot, valamint az idei Android valamint Windows Phone 8-at futtató HTC zászlóshajók nemzetközi elismeréseket nyertek.

Az újjákezdés örömére a tegnapi napon töltöttek fel a hivatalos Youtube csatornájukra egy összefoglalót, melyben végigvezetnek a HTC eddigi 16 éves történelmének jelentősebb mérföldkövein:

Bejegyzésünket a Magyar HTC Fan Club-nak ajánljuk, akik megosztották velünk a videót.

 

Bazsa

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét