Így nem tolja az arcunkba az Edge-t a Windows – Elmondjuk mit kell csinálni

0
43

Azoknak különösen érdemes lesz telepíteni a Windows 11 új frissítését, akik nem az Edge-et használják. Bár kifejezetten jó lett a Microsoft Edge böngészője, és egyre többen döntenek mellette, nem ez a többség alapértelmezett programja az internetezéshez. Egyelőre a Chrome és a Firefox is megelőzi, előbbi nagyon durva fölénnyel.

Néha megpróbálja a felhasználók arcába tolni saját megoldását a Microsoft, aminek személy szerint én sem örülök. Viszont ezzel ahelyett, hogy váltásra sarkallná a máshoz szokott netezőket, inkább csak ellenszenvet vált ki belőlük. Most eljött a pillanat, amikor már nem próbálja megnehezíteni a dolgukat többé.

A héten elérhetővé váló KB5011563 számú Windows 11 frissítés rettentő egyszerűvé teszi az alapértelmezett böngésző átállítását. Egész egyszerűen meg kell nyitnunk a beállításokat, majd az alkalmazásoknál átállíthatjuk a böngészőt, nem kell egyesével minden fájltípushoz megadnunk, mivel kívánjuk majd megnyitni. A Windows 11 következő, nagy, a hibrid munkavégzést segítő újdonságairól egy április 5-ére tervezett eseményen lehet majd hallani.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét