Íme a 2021-es App Store Award nyertesei

0
160

Az év iPhone alkalmazása a Toca Life World lett, ami egy színpompás, világépítő játék gyerekeknek, rengeteg szabadsággal a karakterek és a környezet kialakítására, testre szabására. A Toca Life World fejlesztői egyébként ugyanazok, akik a Toca Boca-t is készítették.

Legjobb iPad alkalmazás díját a LumaFusion videószerkesztő program kapta. Az elismerések szerint az applikáció az Apple mobil ökoszisztémájában a tartalomgyártók egyik legmegbízhatóbb eszközévé vált. Terri Morgan társalapító még azt is elárulta, hogy a napi aktív felhasználók száma megduplázódott a globális pandémia ideje alatt.

Az év Mac alkalmazása a Craft lett. Ez egy kifejezetten az Apple asztali rendszerére fejlesztett irodai alkalmazás, habár rendelkezik iOS és iPadOS kiadásokkal is. A Craft segítségével vizuálisan tetszetős és strukturált módon lehet dokumentumokat készíteni, szerkeszteni, képekkel, videókkal és PDF mellékletekkel turbózva.

Végül az Apple Watch platformon az év applikációja a Carrot Weather lett. Az alkalmazás részletes meteorológiai adatokat kínál, ráadásul ki lehet választani, hogy az időjárás információkat milyen módon tárja a felhasználó elé.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét