Íme az új Lenovo Tab P12 és Tab M10 5G – Tanulás, mobilitás és multitasking

0
1693

A Lenovo bemutatta két új fogyasztói táblagépét az Android rendszerrel működő készülékei sorában. Az első, a Lenovo Tab P12 egy 12,7 hüvelykes 3K kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy mélyebben élvezhessük a szabadidőnket. Emellett a Tab P12-vel a tanulást és a produktivitást is fokozhatjuk, hiszen a ThinkPad inspirálta billentyűzettel és a Lenovo Tab Pen Plus-szal könnyedén végezhetünk munkákat és jegyzetelhetünk mindenfélét.

A második modell, a Lenovo Tab M10 5G rendkívül mobilis, illetve felszereltségének köszönhetően számos előnnyel jár. A Snapdragon 695 5G Mobile Platformnak köszönhetően videóhívásokat kezdeményezhetünk, barátainkkal könnyedén beszélgethetünk, gyorsan letölthetünk tartalmakat és akár felhő alapú játékokat is játszhatunk, bármikor és bárhol.

Mindkét táblagép sokoldalúsága és funkcionalitása lehetővé teszi, hogy az emberek széles körű igényeit elégítse ki a mindennapi életben, bárhova is vezesse őket az útjuk. Legyen szó szórakozásról, tanulásról vagy mobilitásról, a Lenovo Tab P12 és a Lenovo Tab M10 5G készülékek az élvezetes és hatékony használat élményét kínálják.

A Lenovo Tab P12 kiváló választás azoknak a középiskolás és egyetemista korú diákoknak, akik tanulás és szórakozás terén keresik az ideális eszközt. A nagy, 12,7 hüvelykes 3K kijelző tökéletes videónézéshez és internetezéshez, míg a JBL hangszórórendszer és a Dolby Atmos technológia gazdag és többdimenziós hangzást biztosít, így a felhasználók még jobban belemerülhetnek az élményekbe. Az akkumulátor hosszú üzemidőt nyújt, így a tanulás és a szórakozás egyaránt zavartalan marad.

A Lenovo Tab P12 emellett kiemelkedik az új Lenovo Tab Pen Plus és a ThinkPad inspirálta billentyűzettel való kompatibilitása miatt, amelyek segítségével egyszerűbben lehet tanulni és hatékonyabban lehet elvégezni a feladatokat. A nagy kijelző lehetővé teszi több feladat elvégzését egyszerre, például jegyzetek készítését online órákon vagy dokumentumok megtekintését. A speciális olvasási mód és a szemvédelem funkció pedig hosszú, mélyreható tanulási szakaszokat támogatnak, gondoskodva a felhasználók kényelméről.

A Lenovo Tab M10 5G kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik rendkívüli mobilitásra vágynak és fontos számukra, hogy mindig kapcsolatot tudjanak teremteni bárhol. Ez a táblagép gyors 5G kapcsolatot biztosít, így nem kell aggódni a WiFi kapcsolat megszakadása miatt. Ezenfelül hosszan tartó akkumulátor-élettartamot kínál egy 10,61 hüvelykes 2K képernyőn, ami még magasabb kényelmet és élvezetet nyújt a mindennapi használat során.

A Lenovo kutatásai azt mutatják, hogy a táblagépek felhasználóinak igényei változatosak és dinamikusan alakulnak. A felhasználók jelentős többsége a táblagépeket webes böngészésre, szórakozásra, tanulásra és produktivitásra használja. Ez azt bizonyítja, hogy számukra az aktív időtöltés és a szabadidő egyaránt fontos szerepet játszik az életükben. Az akkumulátor élettartama is kiemelten fontos szempont számukra, hiszen az állandóan változó életmódban fontos, hogy hosszú ideig tudják használni a készülékeiket.

A járvány utáni hibrid életforma miatt az emberek egyre inkább keverik a munkát, a tanulást, a szórakozást és a pihenést. Ezért tervezett a Lenovo olyan táblagépeket, mint a Lenovo Tab P12 és a Lenovo Tab M10 5G, amelyek prémium és egyszerre középszintű kategóriába tartoznak. Ezek a készülékek a szórakozás, tanulás, produktivitás és jobb hordozhatóság terén nyújtanak megoldásokat, és kifejezetten az aktív hibrid életmódra vannak tervezve. Így a felhasználók minden tevékenységüket hatékonyan és kényelmesen végezhetik el ezekkel a táblagépekkel, bárhol és bármikor.

„A munka, tanulás és szórakozás tökéletes egyensúlyától a hosszabb akkumulátor-élettartamig és a fejlett 5G-képes mobilitásig az utazók számára, a Lenovo tabletek segítenek újra értelmezni az okos hibrid élet fogalmát” – nyilatkozta Tony Chen, a Lenovo alelnöke. „A felhasználók sokkal nagyobb elvárásokkal fordulnak táblagépük felé, mint valaha, és több mint 80 százalékuk használja őket produktivitásra és szórakozásra. Ezért terveztük a Lenovo Tab P12-t és a Lenovo Tab M10 5G-t olyan mindennapi társaknak, amelyek alkalmazkodnak a modern táblagép felhasználók és háztartások sokoldalú és változó digitális igényeihez.”

Lenovo Tab P12: Inspirálódj, tanulj és élvezd a saját idődet

A Tab P12 kiemelkedik, mint a Lenovo elsőrangú táblagépe, amelyet úgy terveztek, hogy a diákok a tanulás és a szórakozás terén egyaránt a legtöbbet hozhassák ki belőle. Ez a sokoldalú eszköz kielégíti a különböző felhasználók igényeit, és lehetőséget nyújt játékra, tanulásra és alkotásra, mindezt egyetlen hordozható táblagépen.

A szórakozás terén a Lenovo Tab P12 nagyméretű, 12,7 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, amely 3K (2944 x 1840) felbontással büszkélkedhet. Ez ideális a tartalomszolgáltatáshoz, tervezési munkákhoz és könnyed játékokhoz. Az impozáns kijelző nemcsak tágasabb látóteret nyújt, de a képi élmény is magas minőségű, hiszen 50 százalékkal nagyobb képpont-sűrűséget kínál, mint egy ugyanolyan méretű Full HD kijelző. A magasabb képpont-sűrűségnek köszönhetően a kijelző gazdagabb képeket jelenít meg ugyanazon méretben, ami több részletességet és magas kontrasztarányt eredményez, így lenyűgöző és szemet gyönyörködtető színekkel operál.

A Lenovo Tab P12 négy JBL hangszóróval és Dolby Atmos támogatással van felszerelve, így egy elmerülő és többdimenziós hangélményt nyújt, ami még inkább fokozza a szórakozás élményét. Ez a készülék minden szempontból megfelelő társ a tanulásra és a szabadidő kellemes eltöltésére, kielégítve a felhasználók változatos igényeit.

A Lenovo Tab P12 egy gyors és sima működést kínáló tablet, amely akár 8GB RAM-mal és egy nyolcmagos processzorral van felszerelve. Az akkumulátor élettartama kiemelkedően fontos a felhasználók számára, és a Tab P12 egy 10,200mAh akkumulátorral rendelkezik, ami akár 10 órás videólejátszást tesz lehetővé. Ez tökéletes hosszabb szünetekhez vagy utazás közbeni szórakozáshoz.

A tanulás terén a Lenovo Tab P12 kiváló megoldásokat kínál számunkra. A mellé járó Lenovo Tab Pen Plus toll lehetővé teszi a precíz jegyzetelést, diagramrajzolást vagy PDF-ek megjelölését, szerkesztését. A Lenovo Freestyle segítségével vezeték nélküli rajztáblaként is használható, vagy pedig könnyen összekapcsolható akár Windows PC-vel is, így könnyedén összelehet hozni a két élményt. A ThinkPad inspirálta billentyűzet pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan váltani tudjanak a szórakozás és a produktivitás között, ha gépelésre van szükségük. A kényelmes gépelési élmény érdekében a billentyűzet 1,5 mm-es billentyűúttal, enyhe, 0,2 mm-es konkavitással és 19 mm-es billentyűközéppel rendelkezik. A beépített touchpad és a 16 funkcionális gyorsbillentyű segítségével könnyedén lehet navigálni a munkaterületen.

A Lenovo Tab P12 lehetővé teszi az továbbfejlesztett multitaskingot, mivel a felhasználók akár négy alkalmazást is használhatnak egyszerre felosztott képernyőn és akár 5 lebegő ablakban. Az olvasás szerelmesei örülhetnek a szemvédelem funkcióval ellátott olvasási mód lehetőségének, ami kényelmes és vonzó élményt kínál.

Az ultraszéles, 13MP-es előlapi kamera kiválóan alkalmas online videóhívásokhoz és online órákhoz, míg a tablet vékony és könnyű kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű szállítást az egyetemi kampuszon vagy az utazás során. Összességében a Lenovo Tab P12 a tanulás és a szórakozás kiváló eszköze, amely sokoldalú és kényelmes megoldásokat kínál a felhasználók számára.

A Lenovo Tab M10 5G ideális választás azoknak a felhasználóknak, akik számára fontos a folyamatos mobil kapcsolat és az állandó 5G sebesség, anélkül, hogy aggódniuk kellene a Wi-Fi stabilitása miatt. Ez a tablet a Snapdragon 695 5G Mobile Platform-mal van felszerelve, ezáltal kifejezetten a digitális nomádoknak és a természetkedvelőknek lett tervezve, akik hibrid életmódot folytatnak. Bárhol is tartózkodjanak, legyen az természetben, utazás közben vagy otthon, a Lenovo Tab M10 5G lehetővé teszi, hogy folyamatosan élvezzék a nagysebességű internetkapcsolatot, és könnyedén hozzáférhessenek videókhoz, videóhívásokhoz, gyors letöltésekhez és felhő alapú játékhoz.

Az egyedi kialakítású 10,61 hüvelykes 2K kijelző 90Hz-es frissítési rátával rendelkezik, így a felhasználók élvezhetik a zökkenőmentes videóhívásokat és videó lejátszást útközben is. A Dolby Atmos körülölelő hangzása tovább fokozza a szórakozás élményét. A tablet dupla tónusú kialakítása, matt felülete és könnyű súlya (kb. 490g vagy 1,08 font) tökéletesen megfelel az outdoor használathoz, és az IP52-es besorolásnak köszönhetően por- és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a készülék karcálló tulajdonságokkal is fel van vértezve, ami tovább növeli a tartósságot.

A kijelző TÜV szemvédelem tanúsítvánnyal van ellátva, aminek köszönhetően kényelmesebb olvasási élményt kínál. A minimális kék fény és a villogás minimalizálása segít csökkenteni a szem fáradtságát és az érzékenységet hosszabb olvasás során. Az Immersive Reading Mode segíti a könnyű váltást a színes és monokróm módok között az elektronikus könyvtárban olvasás közben, így a felhasználók testre szabhatják az olvasási élményüket a saját preferenciáik szerint.

Az opcionális Lenovo Tab Pen Plus lehetőséget ad a felfedezésre és a kreativitásra. Ezen toll segítségével még interaktívabbá és személyesebbé tehetjük a tablet használatát, így jegyzetelhetünk, rajzolhatunk, és kreatív projekteken dolgozhatunk könnyedén.

A Lenovo Tab M10 5G 7700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 12 órás videólejátszást tesz lehetővé, így hosszabb ideig élvezhetjük a tartalmakat anélkül, hogy aggódnunk kellene az akkumulátor lemerülése miatt. A gyors töltés funkcióval akár 20W-os gyors töltéssel is feltölthetjük a készüléket, így még kényelmesebben használhatjuk azt.

A kiváló kapcsolati lehetőségek és az erős hardver mellett a Lenovo Tab M10 5G rendelkezik olyan számos kényelmi funkcióval is, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot. Az intuitív operációs rendszer és a felhasználóbarát felület könnyen kezelhetővé teszik a tabletet még a kevésbé technikai hozzáértéssel rendelkező felhasználók számára is.

Mindezek mellett a Lenovo megbízható márkája biztosítja, hogy a Tab M10 5G tartós és megbízható társ lesz hosszú időre. A minőségi anyagok és a szakszerű gyártás garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot, ami fontos szempont a táblagépek esetében, hiszen szeretnénk, ha eszközünk hosszú távon is kiszolgálna minket.

Összességében tehát a Lenovo Tab M10 5G egy kiváló választás azoknak, akik igénylik a megbízható és gyors hálózati kapcsolatot, valamint szeretnék élvezni a lenyűgöző vizualitást és hangélményt. Legyen szó filmnézésről, játékokról, vagy csak egyszerű internetezésről, ez a tablet minden igényt kielégít, és hozzájárul az aktív életmódunkhoz és a szórakozásunkhoz. A Lenovo Tab M10 5G kétségtelenül a folyamatos kapcsolat és szórakozás tökéletes társa.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét