iPhone 15 csokiból, ami többe kerül, mint a rendes telefon

0
188

A luxuscikkekre specializálódott orosz Caviar az idei Apple-modellekhez is megálmodta saját verzióját, ám ezúttal nem a drágakövek, hanem a csokoládé kapta a főszerepet. Persze nem egy mezei csokoládéról van szó, 23 karátos ehető arannyal van bevonva. A leírás szerint a csoki iPhone „kiegyensúlyozott mandulás és finom krémes ízt kínál” mindazoknak, akiknek nem okoz problémát több százezret kifizetni egyetlen tábla édességért.

Eme termék, azaz a szupergazdagoknak készült ehető iPhone 1100 dollárba kerül (390 ezer forint), ami majdnem megegyezik a készülék árával, ami pedig 1199 dollár. Ez elsőre irreálisan soknak tűnhet (és az is természetesen), de még csak meg sem közelíti a többi iPhone Caviar modell árát – az iPhone 14 Pro Max 511 gyémánttal díszített verziójáért például 533 000 dollárt kérnek el.

Az édességből készült mobiltelefont egyébként a Charlie és a csokigyár előzményfilmje, a Wonka ihlette. Ez az előzmény a különc csokigyáros, Willy Wonka életére fókuszál, a története pedig évekkel a 2005-ös, Johnny Depp főszereplésével készült alkotás története előtt játszódik.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét