Ismét hatalmas elismerést kapott az Acer, most a notebook és mobilszámítógép kategóriában

0
1073

Az Acer megkapta a CRN 2023-as Annual Report Card (ARC) díját, ezzel bezsebelve a  Notebooks/Mobile Computers kategória legnagyobb elismerését. A szolgáltatók az Acert úgy tartják nyilván, mint a notebook PC-k legjobban teljesítő gyártója.

2023. augusztus 28-án az Acer America bejelentette, hogy a CRN, a The Channel Company márkája a 2023-as CRN Annual Report Card (ARC) Awards-on a notebookok/mobilszámítógépek kategóriájában őket (az Acert) nevezte meg győztesként. Ezzel a díjjal az iparág vezető technológiai szállítóit ismerik el, amelyek úttörő termékeket, szolgáltatásokat és partnerprogramokat kínálnak.

A 38 éves hagyomány, amelyről köztudott, hogy az IT ipar egyik legrangosabb kitüntetése, a CRN ARC Awards díja a kategória legjobb szállítóit díjazza, akik elkötelezettek az IT-csatorna innovációs technológia és partnerkapcsolatok révén történő bővítése iránt. Az úgynevezett ’Solution Providers’, avagy megoldásszolgáltatók olyan visszajelzéseket adnak, amelyek elismerik a technológiai gyártók olyan erőfeszítéseit, mint például a szállításbarát termékkínálat megvalósítása, szoros partnerprogramok kidolgozása és hosszútávú sikeres kapcsolatok kialakítása a fejlődés érdekében.

A CRN szerint az Acer uralta ezt a rendkívül fontos technológiai kategóriát, és mind a négy kritériumban a legmagasabb pontszámot érte el, beleértve a termékinnovációt, a támogatást, a partnerséget, valamint a menedzselt és felhőszolgáltatásokat. Az Acer döntő győzelmet aratott a mobil számítástechnika kategóriában, több mint 6 ponttal megelőzve a második helyezettet.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy csatornapartnereink elismerték az Acer elkötelezettségét az iránt, hogy támogassa őket és segítse vállalkozásuk növekedését. Ez a díj a megoldásszolgáltatók és az Acer értékesítési, marketing-, termék-, szolgáltatás- és üzemeltetési csapatai közötti szoros együttműködés bizonyítéka. Ez az elismerés megerősít bennünket, és továbbra is kitartó elkötelezettségünket a megoldásszállítóink és kereskedelmi ügyfeleink igényeinek kielégítése mellett folytatjuk.” – mondta Philip Burger.

Az ARC Awards a The Channel Company által végzett kutatáson alapul, egy meghívásos felméréssel. Az idei felmérésben 3300 megoldásszolgáltató Észak-Amerikában 68 szállítópartnert értékelt négy szempont alapján: termékinnováció, támogatás, partnerség és felügyelt felhőszolgáltatások. A csatornapartnerek sikere szempontjából kritikus technológiai területen 25 fő termékkategóriában pontozták a résztvevőket.

“Megtiszteltetés, hogy elismerhetem ezeket a szállítókat, akik rendszeresen szállítanak iparágvezető termékeket és szolgáltatásokat a további sikeres csatornapartneri kapcsolatokhoz. Amellett, hogy bemutatjuk nyerteseinket, a CRN Annual Report Card Awards díjátadón a szállítók is hasznos információkra tehetnek szert, melyek segíthetik őket céljaik elérésben. Ilyenek például a belső információk, illetve a lehetőség a betekintésre a partnerekkel való kapcsolatukba – ezeket a jövőben beépíthetik saját stratégiáikba is. Gratulálunk minden díjazottnak az augusztusi XChange 2023 rendezvényen.” – mondta Blaine Raddon, a The Channel Company vezérigazgatója.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét