Itt a Lenovo Yoga Book

Az új Lenovo Yoga Book egy rendkívül vékony és könnyű 2in1 laptop, fém házzal. A 10.1 inches kijelzőhöz Intel Atom X5 processzor, 4GB memória, 64GB-os háttértár és Dolby Atmos hangszórók társulnak. Operációs rendszerként elérhető a Windows vagy a Google Android OS. Ami kiemeli a tömegből, az a “Halo” billentyűzet, melynek legfőbb tulajdonsága, hogy ez egy érintőfelület, fizikai gombok nélkül. A Lenovo szerint a Halo folyamatosan “tanulja” a felhasználók szokásait és a gépelési élmény hasonló egy fizikai billentyűzethez.

Itt a Lenovo Yoga Book

Amikor a billentyűzet nincs használatban, írhatunk vagy rajzolhatunk a felületen a mellékelt stylus-szal. A Wacom által gyártott eszköz 2048 nyomáspontot tud érzékelni.

Itt a Lenovo Yoga Book

A szokatlan kialakításának köszönhetően a Yoga Book egy érdekes választás lehet, ha út közben szeretnénk például képeket szerkeszteni. Nyilván a limitált hardveres tulajdonságai miatt eléggé korlátozott, hogy mit lehet vele csinálni ilyen téren. A Yoga Book Európában már szeptembertől megvásárolható. Az Android OS verzió 499 eurós, a Windows-os pedig 599 eurós árcédulát kapott. Az Egyesült Államokban októbertől érhető majd el az új gép, az árazás azonban egyelőre nem ismert.

Forrás: dpreview.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?