Itt a OnePlus 9 és 9 Pro – az első tesztek szerint a Hasselblad együttműködés inkább csak marketing

0
427

Bejelentette idei prémiumtelefon kínálatát a OnePlus – a OnePlus 9 és 9 Pro-t. Ezzel a két modellel a gyártó elmondhatja magáról, hogy a highest-end kategóriában is jelen van. A vállalat Hasselblad-partnersége igencsak nagy port kavart a médiában, azonban az első tesztek szerint ez inkább csak egy írásos megállapodás, mint tényleges megvalósítás.

Lelövöm a poént: nem, nyomába sem ér az iPhone 12 Pro Max és a Samsung Galaxy S21 Ultra kameráinak a OnePlus zászlóshajója.

A telefon specifikációit már ismerjük, de röviden összefoglalva itt található: Snapdragon 888, 8/12 GB RAM, 128/256 GB háttértár, QHD + Super AMOLED E4 kijelző adaptív 120 Hz-el. Mindkét telefon 4500 mAh-s akkumulátorral van szerelve, amelyet gyorstöltővel akár 29 perc alatt 0-ról 100-ra varázsolhatunk.

Hirdetés

Végső soron a kamerára volt mindenki kíváncsi, ami a várakozásokat alulmúlja, ugyanis nem hasonlítható össze a két gigagyártó (Samsung és Apple) zászlóshajóival.

Az előrendelések március 26-tól kezdődtek Észak-Amerikában. Érékesítés a Pro modellel kezdődik április 2-án, az alapmodell április 15-től lesz elérhető.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét