Itt az Apple AirTag ellenfele, a Galaxy Smart Tag

0
468

A Samsung várhatóan ebben a hónapban piacra dobja első intelligens nyomkövetőjét. A Samsung Galaxy Smart Tag-ről azonban most képek is megjelentek az NCC tanúsító oldalon.

Képek szerint az NCC-n található Galaxy Smart Tag fekete színben érkezik, a „Galaxy SmartTag” márkanévvel együtt. Az eszköz négyzet alakú és lekerekített élekkel rendelkezik, illetve a nyomkövetőn található egy gomb, amelyet a felhasználók megnyomhatnak a csatlakoztatott eszköz megtalálásához. A Galaxy Smart Tag korábban ugyanilyen kialakítással szerepelt a dél-koreai tanúsító hatóság webhelyén.

Az eszköz várhatóan együttműködik majd a Samsung SmartThings Find alkalmazásával. A szivárgások szerint a Galaxy Smart Tag ára körülbelül 15 euró lesz. Ez a Samsung első intelligens nyomkövetője, de a funkcionalitása várhatóan megegyezik a Tile-vel, amely a BLE (Bluetooth Low Energy)-t használja az eszközökhöz való csatlakozáshoz.

Hirdetés

További részleteket a Galaxy Smart Tag-ről remélhetőleg január 14-én árul el a Samsung. Az intelligens nyomkövető a Galaxy S21 sorozat mellett, illetve a Samsung várhatóan ekkora mutatja majd be az új Galaxy Buds Pro-t.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét