Itt az új HP Pavilion 13 és 14 – 1. rész: HP Pavilion 13

0
280

Napvilágot látott a HP vérfrissített Pavilion 13-asa: kompakt ultrabook Intel Tiger Lake CPU-val. Az eszköz 3 színben választható és 679 dollárt kér érte a gyártó, amely itthon nagyságrendileg 220.000 ft-ot jelent majd.

Az új modellnek 84%-os screen-to-body aránnyal rendelkezik, azaz nagyon vékony, dizájnos kávát kapunk, ahogy mostanában divatos. Micro-edge kijelzővel érkezik az új versenyző, amely választható HD, FullHD, valamint UHD verzióban is. A minőséget nem hanyagolva pedig fémvázat kapunk a pénzünkért.

Három színben pompázik majd a polcokon, amelyek a következők: az első egy teljesen ezüst verzió, a második arany színben vonzza a tekinteteket, végül de nem utolsó sorban pedig egy „kerámiafehér”-ezüst színkombináció kecsegteti majd magát.

Hirdetés

A gyártó állítása szerint 8,5 órát bír az akkumulátor két töltés között, valamint fél óra alatt 50%-ra tölthető.

Az ultrabook idén októberben lesz elérhető először az Egyesült Államokban, ezután kerül a világ többi részére. Alapára pedig 679 dollár lesz, azonban ez könnyen az egekbe szaladhat, már csak arra a tekintettel is, hogy HD és UHD kijelzővel is kapható lesz az eszköz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét